Training:
Door middel van gerichte salestraining en coaching geeft House of Sales hier inhoud aan. Niet alleen bij de eigen accountmanagers, maar ook aan die van klanten die (nog) niet de sales integraal bij ons onder hebben gebracht.
Regelmatig trainen wij ‘buitendiensten’ van uiteenlopende organisaties, groot en klein, in het beter en gerichter verkopen van hun producten en diensten. Face to face of aan de telefoon, net waar het accent ligt.

Trainingen zijn modulair en kunnen naar uw behoefte samengesteld en persoonlijk gemaakt worden. Meestal mondt dit uit in dag-trainingen met een kennisdeel in de ochtend en praktische oefeningen d.m.v. rollenspelen in de middag. In dat kader zijn generiek beschikbaar:

– Dagtraining Personal Sales
Speciaal geschikt voor alle verkopers, accountmanagers en klantadviseurs: de buitendienst

– Dagtraining Outbound
Speciaal geschikt voor al diegenen die actief uitbellen in sales en leadkwalificatie

– Dagtraining Inbound
Speciaal geschikt voor al diegenen in help- en service-desks, gericht op het optimaliseren of stimuleren van (commercieel) telefonisch klantcontact ,waaronder ook cross- en upselling.

Coaching:
Omdat een dag-training meestal niet direct tot de gewenste gedragsverandering leidt en bovendien plaatsvindt in een gekunstelde omgeving, brengen wij de theorie in praktijk middels coaching. Onze trainers gaan met de betreffende accountmanager op pad of zitten ernaast bij telefonisch klantcontact. Zij geven tips & trics en koppelen steeds terug naar het getrainde.

Volgende dienst
Salesmanagement