Een complete outsourcing van uw salestraject. Daarmee gaat u een structurele relatie met ons aan, waarbij wij voor langere termijn klanten voor u vinden en aan u binden.

Misschien is dat in het begin een beetje alsof u uw kind naar de crèche brengt, maar als u ervaart dat er goed voor gezorgd wordt, voelt u zich er al snel comfortabel bij. Zo ook met uw sales die u door ons laat uitvoeren: u stelt alles beschikbaar dat nodig is om de sales voor uw organisatie goed uit voeren en wij regelen daar alle processen en medewerkers op in.

Vervolgens gaat onze binnendienst op een uitgekiende data-sample van uw doelgroep aan de slag om afspraken te maken voor de accountmanagers, die wij voor uw sales gaan inzetten. Hiervoor staat een complete en modern uitgeruste telemarketingafdeling ter beschikking, met zeer ervaren B2B acquisiteurs.

Voor de ‘buitendienst’ beschikken we over teams van accountmanagers  die reeds in algemene zin goed getraind en geskilled zijn in verkoop en bovendien affiniteit hebben met uw materie. Zij hebben flair, zijn communicatief sterk, weten de behoeftes van klanten feilloos in kaart te brengen, waar nodig diens weerstanden te weerleggen en per saldo te overtuigen en te closen. Hun kennis en kunde wordt verrijkt met al hetgeen u voor ons beschikbaar heeft gemaakt en die mix, in combinatie met onze trainingen, coaching en gerichte aansturing, staan borg voor een soepel lopend verkoopproces met navenante resultaten.

En natuurlijk blijft u zelf in de lead en nadrukkelijk betrokken bij dit proces: periodiek is er overleg met ons en stuurt u (op basis van alle rapportages die wij verschaffen) waar nodig bij of aan.

Volgende dienst
Tele-sales training en coaching.